måndag 1 augusti 2022

Välkommen augusti


Per har namnsdag och vi skriver första augusti 2022 i våra kalendrar. Dagen började med dimma som lättade innan vi tog bil och släp mot Granträsk. Vi har köpt björkved som just nu staplas i vårt förråd. Nu har vi ved som räcker ett bra tag. Jag gillar ju att elda och så går det en hel del till bastun. Efter vi satt fast lasten så åkte vi till Gårding järnhandel i Älvsbyn. Det är verkligen en gammeldags affär där det finns det mesta. Parfym, måla, toalettpapper, järn, leksaker och vvs. Kul affär!!

Lunchen i Piteå intogs på Bao med sonen. Gott och annorlunda, jag har aldrig ätit sån mat tidigare. Mot svärmors lägga där jag hann packa lite i kartonger. Kl 13.30 åkte vi till Trädgården för att besöka den gamla damen. Hon låg och sov och vaknade ganska förvirrad. Inte visste hon var hon var, hon trodde det var morgon och att hon försovit sig, hon ville bjuda på fika. Flera gånger undrade hon var hon var och om vi inte skulle sätta oss i det andra rummet så att vi slapp se en obäddad säng. Lilla vän så oklart det är just nu. Det som däremot är kul att se är att hon kan sätta sig upp och gå med rollator. Det är ju bra.

Middag med pizza hos goda vänner på Fårön och det blir magiska pizzor i deras ugn och så fick vi se det fina uteköket. Trevligt att umgås, jag säger det igen!!


Inga kommentarer: