onsdag 3 augusti 2022

Slut slut!!

 Mannen började dagen med att besiktiga ytterligare ett släp men nu var det ett av våra öppna. Han fick en 1:a för att botten inte sitter fast ordentligt. Det hörs när man kör med det. Nu är det i alla fall gjort.



Sen kom teknikerna hit för att hämta och avlägsna nyckelgömma och larmet som hemtjänsten haft här. Nu är de delen avslutad. Det finns fortfarande synhjälpmedel samt saker som arbetsterapeuterna har lånat ut. Sen är det så att vi saknar rullstolen som finns på Trädgården. Svärmor använder den inte då hon går så bra just nu men det är ingen som har koll på var den finns....

Vi åkte till Lillbrogatan vid 10 tiden och landade här hemma 17.40!! Oj vad vi är trötta just nu. Idag har jag fortsatt i förrådet som i det närmaste är tomt. Mannen har fortsatt i svärfars rum så nu är det genomgånget. Sen kom sonen vid lunch och hjälpte till. Efter lunch på Röda lyktan så hämtade de släpet och så tömde de förrådet i garaget. Nu är det tomt och bortkört till Bredviksberget. Jag har sålt en taklampa och en herrbetjänt. Sen har jag skänkt bort svärmors madrass, sängram, nattygsbord, extrasäng, täcken och kuddar. Det gick till en familj som flyttat till Furulund. Känns så himla bra att den kommer till hjälp. En äldre dam som har svårt med rörelsen, en 7 årig pojke och hans höggravida mamma. Så kul att de är nöjda. Det har vi nämligen fått veta nu i efterhand. 

Jag och mannen packade de saker jag rensat ut från lägenhetsförrådet uppe. Det blev ytterligare ett fullt släp som vi var till soptippen med. Tyvärr så regnade det hela tiden när vi lastade och lossade det. Sen åkte vi ytterligare en sväng förbi och hämtade allt som vi tog hem från detta förråd. Garaget fylls på men vissa saker ska vi inte ha utan bara gå igenom för att kolla vad det egentligen är.

Här hemma blev det kantarelltoast med vitt vin. Nu har vi bastat och badat och jag kan lova att den varma bastu är bra för våra ömmande kroppar. Imorgon tar vi en paus. Vi ska på Havsbadet för att lyssna på Tomas Ledin och vi behöver lite paus i allt jobbade. 

Inga kommentarer: