söndag 28 augusti 2022

Härlig dag


Vilken dag, helt fantastiskt skönt med sol och drygt 20 grader och lite vindar. Det betyder att vi kunnat sitta ute mycket och både ätit och fikat.  Sonen har varit hit på lunch men han stannade inte länge. Mannen har fixat klart gräsklipparen och nu är den såld för 8000:-. Skönt att vi fick en sak färre som ska förvaras.

Mamma o G har varit hit och vi satt ute och fikade i solen. Har skördat många gurkor idag så mamma fick med sig 1 hem och 1 liten bukett med luktärter. Mannen har varit till Trädgården och hälsat på svärmor. På grund av covid så är det ju ett tag sedan hon fick besök. Hon blev så glad. Det verkar som att hon ramlat igen från sängen så hon är blåslagen och har lite ont. Det är nog dags att kolla upp det med en sköterska.

Jag har plockat kantareller idag och det fanns på ett helt nytt ställe! Kan vara ett ställe som min svärfar försökte förklara för mig men vi inte hittade den gången när han visade alla ställen för mig? Nu är de förvällda och infrysta till vinterns såstillverkning.

Otroligt vacker kväll med fina färger på havet. Igår var det jättefint norrsken och hela nätet svämmar över av alla fina bilder som folk tagit. 


Inga kommentarer: