fredag 26 augusti 2022

Jobb igen


En otroligt blåsig dag med vitagäss på havet. Tyvärr gör det att temperaturen inte blir så hög så det har kommit upp till knappt 20 grader. 

Matten jag tvättade igår har hängt ute idag på tork och hela ställningen har tippat vid 2 tillfällen av blåsten. Men nu är den nästan torr så imorgon så kan den komma ut på inglasningen igen!

Mannen har jobbat idag och han tycker att det var så roligt att åka iväg. Jag har jobbat en del men här hemifrån. Min röst är något bättre idag och det är ju skönt att det går åt rätt håll. Nu är det i alla fall helg och det finns några dagar till som går till återhämtning.

Idag handlade mannen på väg hem och jag kan lova att det var behövligt, det var väldigt skralt i vår kyl. Vi har saker i frysen så det har inte gått någon nöd på oss men mejeri och andra tillbehör var helt slut. Dagens middag blev kantarelltoast sen pressadpotatis med torkfilé och romsås. Mycket gott! I övrigt blir det en lugn kväll. Ingen son denna vecka då han avstår eftersom han är rädd för smitta. Jag har idag kollat med en sköterska och ingen av oss ska vara smittsam nu. Det som gäller är 4-5 dagar varav 2 utan feber. Sen får man ha ont i halsen, hosta och snuva men någon smitta är det inte någon fara för. 

Inga kommentarer: