tisdag 16 augusti 2022

Möten


En dag där jag väcktes av klockan. Mannen var i duschen så jag låg kvar en stund till för att invänta ett ledigt badrum. Efter frulle så åkte jag till mitt kontor. När jag ätit lunch från min låda så åkte jag på ärenden som tog ett bra tag. Tänk att det kan vara så svårt att hitta blå sprayfärg. Men det var tillslut ÖB som räddade mig. Saknar fortfarande ljuslyktor och brickor men det tar jag en annan dag. Avslutade dagen att åka till andra enheten med frukt inför morgondagens skolstart. Nu håller vi tummarna att vädret håller i sig. 

Det är väldigt varmt och fint. Otroligt fuktigt drygt 22 grader och härligt. När jag kom hem idag så funkade inte vår Yale doorman. Men jag tog det lugnt och läste posten innan mannen kom hem. Ta Da när han öppnade så hips vips så var dörren öppen!! Otroligt irriterande för det är samma om en TV gått sönder eller inte funkar som den ska, han behöver bara komma nära apparaten så funkar den. Helt otroligt!

Lite svamp nu under kvällen och den är nu på tork. Sitter nu och ser på Allsång på Skansen. Det är Sanna Nielsens sista gång som hon leder den. Hon har varit riktigt duktig och även fått visa sitt artisteri. Unddrar vem som kan axla detta?

Inga kommentarer: