onsdag 17 augusti 2022

Skolstart


En bra dag för skolstart. Det gick bra och det här året var vädergudarna med oss. Det har varit drygt 20 grader och växlande så det har verkligen gått att vara utomhus och göra olika aktiviteter. Jag har varit på båda enheterna och även gjort en del jobbärenden. Sista halvtimmen idag har jag suttit och läst en bok kring elevhälsa. Bra och givande.

Maten idag var en god lax med pressad potatis. Väldigt lätt att göra men otroligt god. Så nöjd att jag hittat det receptet. 

Vi har varit till svärmors lägenhet och tömt det sista. Diskmaskinen har vi här nu då nästa hyresgäst hade en egen. Sen fick vi ta med alla möbler som Märta ska ha på boendet eftersom läggan ska städas på måndag. Imorgon kommer Röda Korset och hämtar resten. PMU fick vi krusa och de var inte så intresserade så idag bytte vi de som får det. Det viktigaste är ju att sakerna går till välgörenhet. Nu är i alla fall ett helt släp här som ska in i garaget så nu städar mannen där för att allt ska rymmas. Var ska vi ställa allting?? Det är liksom fullt överallt. 

Inga kommentarer: