tisdag 2 augusti 2022

Jobb jobb....


Mannen steg upp tidigt i det spöregn som rådde under förmiddagen. Han åkte nämligen till besiktningen med kåpsläpet. Nu är det gjort och dessutom gör han samma sak imorgon med ett annat släpvagn!

Jag steg upp och fixade frukost till oss. Sen åkte vi för att hämta mer kartonger men det fanns inga så vi åkte till ÖB o köpte ett gäng i stället. Vi har tillbringat hela dagen i läggan. Jag känner att vi fick mycket gjort idag. Många säckar med skräp har vi nu och fler blir det. Lunch på stan och då gjorde vi några ärenden till svärmor. De har idag plockat ner nyckelgömman som hemtjänsten nyttjat. Det knasiga är att dörren till läggan har under dessa år målats från aprikos till grå, men ingen har målat under detta så nu är det en aprikos fläck. Inte så snyggt alltså men det får de fixa till sen.

Hem och ett bad innan middag. Till stan igen för en konsert på Pensionatet där Bosse Sundström, Mats Scubert och Robert Östlund spelat många låtar från Bo Kaspers repertoar. Så himla bra, solen sken på en så där 250 personer som hade slagit sig ner i trädgården på Pensionatet. Väldigt mysig kväll!

Efteråt åkte vi till läggan för att hämta några kartonger och påsar som vi ska ha. Nu sitter vi och pustar ut innan vi ska på´t igen imorgon. Längtar till detta är klart!


Inga kommentarer: