torsdag 21 juli 2022

Torsdag


Vaknade även idag med huvudvärk och det är inte kul dessutom är det svårt att bli av med den under dagen. Det blev några tabletter idag för att fixa dagen.

Började med ärenden i skolorna där jag kollat posten men det var tomt, Sen till Backcity för att möte upp Anneli och så kollade jag in Jysk, Rusta och Dollarstore innan jag åkte till Bosses grav för att spruta medel. Det är någon liten insekt som äter upp bladen på dahliorna som är planterade där. Hem för lunch innan vi tog släpet och åkte till Bälinge. Där köpte vi ved av mannens arbetskamrat. Nu är släpet fullt och ska tömmas.

Mannen och svågern har besökt svärmor idag. Hon ringde i morse och undrade om vi visste att Bosse hade gått bort. Mannen förklarade att det var 6 år sedan och det tyckte hon var konstigt. Men nu under kvällen så berörde hon inte det ämnet men däremot hade det varit konsert, dans och musikuppträdande utanför hennes rum hela natten! Tänk så tokigt det kan bli!

Nu i kväll har det varit en fantastisk lugn kväll efter regnet dragit bort. Kvavt ute. Vi har haft namngivning för gräsklipparen så nu är den igång då pinkoden är fixad. Den är döpt till Bosse efter svärfar som skötte om gräset med bravur och det var verkligen hans skötebarn. 




Inga kommentarer: