tisdag 19 juli 2022

Sol, moln, sol, regn, åska, regn, sol, moln


Idag har det verkligen varit alla väder. Det har regnat, åska, sol, hagel, spöregn och så har det fortsatt. Mannen har påbörjat att lägga ner kabeln till gräsklipparen och det går bra. Han har hunnit knappt halva tomten så nu är det på gång att få koppla in Automovern. Blir spännande.

Svärmor mår något bättre idag då febern har sjunkit, sköterskan tror att det beror på det kortison som hon får just nu. Mannen har hälsat på henne nu under kvällen och det ser hyfsat ut trots hennes förvirrade tillstånd. Däremot har hon svårt att hosta upp det slem som hon har i lungorna. Svägerskan blev inlagd igår och hon är kvar på lasarettet ännu. Hennes värden är dåliga och hon har varit på lungröntgen idag men vi har inte hört något svar på det ännu.

Jag har varit till gravarna idag för att kolla hur det ser ut. I Hortlax är det väldigt utblommat men i stan var det fint med de sommardahlior som jag har planterat där. Däremot finns det ett djur som gnager på bladen så vi måste spreja med något som tar bort ohyran.

Promenad nu under kvällen för mig och just då var det fint och soligt men alldeles strax efteråt så kom det en kort skur. 

Inga kommentarer: