onsdag 20 juli 2022

Mitt i veckan


I dag är det exakt 5 veckor sedan lilla svärmor trillade ur sängen och allt elände började för henne. Tänk vad snabbt det kan vända för en person. Idag har mannen fått ett samtal från henne där personalen hjälpte till att ring. Idag var hon på Piteå Stadshotell och ville bli hämtad! Det är helt tokigt vad som kan ske när man blir dement. Efter mycket förklarande så godtog hon att hon är på Trädgårdens äldrecentra och att hon måste stanna där. 

Sonen har varit hit på lunch och det är ju alltid trevligt att samla hela vår familj. Att det dessutom är varmt och skönt trots blåsten så att det går att sitta ute och äta gör ju att myset infinner sig. Fint väder och trots att vi inte verkar få den värmebölja som är i södra delen av landet så får vi vara nöjda med drygt 20 grader. Det är faktiskt bättre än 38 som de visar i Kalmartrakten!

Svägerskan har kommit ut från lasarettet idag och det måste vara så otroligt skönt för henne. Det är inte kul att ligga på isolering här uppe när man är i stan för andra ärenden egentligen. Skönt att det löste sig så bra och nu hoppas jag att det snabbt vänder så hon får må bättre igen.

Gräsklipparen är installerad och sitter på laddning men det saknas en pinkod. Första gången man startar den ska man välja kod men vår klippare vill att vi ska slå rätt kod.... Fortsättning följer imorgon. Hoppas det löser sig då?


Inga kommentarer: