måndag 25 juli 2022

Jour


Idag börjar min jobbvecka för jag har jour och blir därför ansvarig för fsk och fritidshem i kommunen. Vaknade av telefonen som ringde och det har faktiskt ringt en hel del idag. Vet inte om det är för att det är måndag och ny vecka? Får se om det fortsätter hela veckan? Har i alla fall åkt runt till alla ställen idag för att prata lite och presentera mig.

Lunchade på Café Piteå tillsammans med sonen och hans gäster som han precis hämtat vid tåget i Luleå. Det är kompis samt dennes mamma från Lidköping. Jag fick skämmas då jag inte var säker på var det låg i Sverige.....Huga så dåligt. Nu blir det lite sightseen och turistande i den egna staden några dagar framåt. Så trevligt!


Dagens middag blev rökt sik som vi köpte igår. Så himla gott och så somrigt!! Sen åkte jag i all hast till Hortlax för massage. Jag har haft huvudvärk i flera dagar när jag vaknat och det känns inte bra. Jag kände idag när jag fick massage att det liksom öppnade upp i bröstkorgen. Jag säger det än en gång, vad våra kroppar hänger ihop. Ont i huvudet kan betyda låsning i ryggen osv.... Åkte även förbi kyrkogården i Hortlax för att kolla läget med blommorna. 

Har plockat lite luktärter nu och det blev en rejäl bukett. Älskar doften, det är barndom för mig. Vet egentligen inte varför för jag kommer inte ihåg om vi eller mormor/morfar hade luktärter i trädgården?

Inga kommentarer: