fredag 29 juli 2022

PDOL


Mannen har idag varit tillsammans med sin syster och de har gjort klart delningen mellan de 2. Nu kommer svägerska och svåger att lämna oss imorgon och de åker söderut igen. Det blir bra tror jag. Nu har vi lite jobb kvar som vi ska ta reda på men nu får vi göra det i vår takt och vårt tempo. 

Lilla Webern är såld och de har hämtat den idag så bra. Nu är det många saker som ska säljas från svärmors lägga men det får vi ta allt eftersom. 

Har städat gäststugan idag då vi får gäster imorgon som ska sova över. Har även tvättat en hel del med lakan och handdukar från vår stuga och gäststugan.


Vid 16 åkte vi till stan för att se på Eric Gadd som uppträdde på en liten scen. Jag gillar verkligen hans soulmusik men han var ännu bättre för 20 år sedan. Efter uppträdandet där vi för övrigt träffade A & U, Annica som var med oss och så mamma och G. Sen kom systrarna Stenberg förbi. Några av oss gick sedan vidare till matlandet där jag åt en sandwich, den var god och så lite churros på det. Fy vad mätt jag var när vi gick mot bilen vid järnvägen. 

Inga kommentarer: