lördag 23 juli 2022

Härlig dag


Solen har inte strålat från en molnfri himmel men nästintill. Det har varit en fantastiskt skön dag med lätta vindar som varit bra för denna tomt. 

Mannen har åkt till lägenheten i stan tillsammans med svägerskan för att röja lite mer och kolla på vad som finns. Svåger och jag har varit här hemma. Jag har läst och tvättat mattan som är under köksbordet. Oj vad den blev tung. Nu hänger den på en torkställning för tork. Hoppas att jag fick den ren?

Svärmor har idag fått ett besök av sina 2 barn och det var ju fint. Hon är tjorvig men betydligt piggare än för 1,5 veckor sedan. Det verkar som att hon klarade lunginflammationen som hon har ådragit sig.

Mamma o G har varit hit och vi kunde sitta ute i det härliga vädret och äta jordgubbar. Finns det något mer somrigt än jordgubbar och hallon. Magiskt gott och det blir lite extra gott då de kommer från egen odling. 

Det blommar så fint ute nu och det är synd att det ska bli sämre väder till veckan med stora mängder regn. Många av blommorna klarar inte det så bra....

Kvällbad i en pool som är 31 grader, magiskt!!

Inga kommentarer: