onsdag 27 juli 2022

Besök


I morse efter många samtal för mannen kring familjens ärenden så åkte han iväg. Han for till stan för att hämta upp sonen och så till Kust där Stefan & Lena bor just nu. De tog en tur till Storforsen för att kolla Norra Europas största oreglerade vattenfall. Tyvärr var inte vädret med dem men det regnade trots allt mest under tiden de åkte upp mot Vidsel. De var hemma igen i Piteå vid 14 tiden.

Jag har för min del anställt en person efter samtal med personalavdelningen. Pratat med personal från några enheter. Betalat några fakturor. Sen har jag även varit och uppvaktat en 14 åring då lilla systerbarnet fyller år. Fick en god tårta och det var svårt att få upp födelsedagsbarnet från sängen då han hade somnat om trots att jag var där från 11.30. Hämtade banankartonger på ICA och idag fanns det 2 stycken.

Vi har haft middagsgäster nu under kvällen. Kul att få gäster söder ifrån. Vi bjöd på krustader och pinnar med bubbel. Sen var det ren med blåbärssås och potatispuré. Desserten blev glass med varma hjortron. Gott och trevligt var det i alla fall. Strax efter 22.00 så skjutsade sonen hem alla till stan. 

Inga kommentarer: