söndag 27 mars 2022

Sommartid men inte sommarväder


Från att varit vårkänslor ett bra tag så har vi nu helt vinter igen! Känns lika surt varje gång trots att det inte alls är konstigt med tanke på att vi bara är i mars månad. Idag blåser det upp till 17 m/s i byarna och det driver igen både gator och gångar. Väldigt omysigt!

Vi har ytterligare ett år ställt om till sommartid och det gillar jag. Vaknade i morse och det kändes ljust ute så det är väldigt skönt. Har varit på massage hos Lena som är så otroligt duktig. Det var min huvudvärk som gjorde att jag kontaktade henne och hon jobbade idag med min brutna arm och dess muskler som inte funkar tillfredsställande. Så himla behövligt och skönt. (inte medan hon höll på kan jag tillägga!) Ny tid på onsdag igen.

Vi har varit till mammas lägga för att fortsätta att fixa till lite. Idag så har mannen hängt upp tavlor, speglar och lampett på väggen. Det ser fint ut! Syster och svåger kom också dit så även taklampor är nu på plats. Sen så tog vi med kartonger och körde till Tallåsgatan. Dit kom även mamma o G. Vi plockade lite och gjorde högar för att slänga, spara och ge bort. Fortsättning följer imorgon kväll. Vi var en sväng till svärmor innan vi landade på Big Boy för dagens middag. Nu är vi hemma och jag har plumsat mig igenom alla drivor för det blåser så otroligt just nu. En brasa brinner i kaminen för att det ska bli lite mysigare. 

Inga kommentarer: