söndag 13 mars 2022

Dimma


Så otroligt grått och helt tätt utav dimma med -1 grad. Jäkla otur då vi igår när det var fint väder var mestadels inomhus. Hade verkligen sett fram emot en utomhusdag med så blev det inte. Sen har det varit mycket bättre väder mot stan där det inte varit dimma.

Jag har planterat om en del frön som nu har fått egna krukor. Men det är mycket kvar ännu. 

Det har gått in på dag 18 av kriget i Ukraina och under natten har Ryssland bombat endast 2 mil från gränsen mot ett Natoland. Oj vad de utmanar ödet och jag hoppas verkligen att det inte blir ett storskaligt krig. Dessutom har en bil med journalister beskjutits och en journalist från USA avled. Peter Englund har en debattartikel i dagens DN som är väldigt läsvärd. Han menar att detta är det största misstaget sedan Tyskland förklarade krig mot USA. Jag hoppas och tror att Putin ställs inför krigsrätt och att han får ett otroligt långt straff. Det sorgligaste är ju att han har försatt hela sitt land så att ingen kommer att lite på dem under lång tid. Under de senaste 30 åren har ju Ryssland försökt att visa på en diplomati och en vilja att närma sig Europa men det har han nu rivit ner med råge.

Mannen har varit till svärmor och idag hittades hennes smycken. Hon hade ingen aning var de var men det är ju skönt att de är tillbaka så kan vi lägga det bakom oss. 


Inga kommentarer: