tisdag 22 mars 2022

Fint väder


Det fantastiska vädret fortsätter med 7 grader varmt och sol. Det betyder att det tinar utomhus och det är slaskigt och sandigt. Samtidigt som det är otroligt fult så är det även så skönt med lite värme efter en lång vinter. Många kallar detta för den "Femte årstiden" och den är ju bara för härlig här uppe hos oss i norr. 

Jag har varit hos fysioterapeuten idag och nu har jag endast en uppföljning om några månader. Det känns både bra och dåligt då det är lång väg kvar innan jag är återställd. Jag har ca 65-70% rörlighet men resten av det jag inte har rörelse på det irriterar mig massor. Jag måste helt enkelt träna ännu mer. Nya friska tag imorgon igen. 

En nära vän kämpar just nu med sin sjukdom och förutom bakslag efter sista behandlingen med sjukhusvistelse är hon nu hemma och idag så började håret att falla. En sorglig dag för henne då hon känner sig nedstämd. Jag har sett bild och mitt i all hennes bedrövelse så tycker jag att hon har fin huvudform och ser fin ut med sitt korta snagg som hon fixat till idag. 

Lunch på stan idag med sonen och det är alltid kul att få träffas lite och surra.  

Inga kommentarer: