lördag 5 mars 2022

Flera hus


Vaknade till en mulen morgon med -6 grader. Skönt att det inte blåser i alla fall men det är ju synd att det inte är sol när det är ledig dag.¨

Trodde att vi skulle flytta saker från Tallås i helgen men det gick i stöpet. Nu håller jag tummarna att ingen drabbas av covid så att allting blir uppskjutet och att ingen ev har ork i kroppen för att flytta och bära saker. Får se om det blir något nästa helg? Att tömma ett hus är faktiskt en nära döden upplevelse och det tar så otroligt mycket mer tid och kraft än vad vissa tror. Vi har ju gjort detta så vi vet vad vi talar om. 

Vi fick i alla fall tid över så vi åkte till stan för att köpa jeans till mig. Vi fikade på Ekbergs och så åkte vi till Guldkusten för att titta på ett bygge som snart är klart. Fint hus måste jag säga och en bra storlek. Fina materialval men det var inte min stil då det var väldigt modernt. 

Mannen har idag hängt upp lysrören och ställt fram borden i garaget. Nu blir det till att skola om plantor. 

Otroligt god torskrygg med ragu på svamp, sidfläsk och spetskål. Till detta var det en bleurre blanc med citron. Vit bourgogne är det i glaset. Hela receptet kommer från Håkan Larssons bok Hela helgen. Desserten blir av äpplen så det är otroligt gott! Mello trots att ingen av oss bryr sig om vad som händer och vem som vinner. Det är i alla fall andra chansen som går av stapel idag. 

Inga kommentarer: