fredag 4 mars 2022

Nu är det helg


En fantastisk vecka jobbmässigt där jag har haft ett flow. Hunnit med massor med saker men det är även det som ligger och skaver beroende på vilken väg det kommer att ta här framöver. Löneförslaget är utdelat och det är alltid skönt när hela det arbetet är gjort och det är faktiskt ganska påfrestande. Men men nu är det faktiskt lite ledighet som hägrar för mig. Kommer att varva jobb och ledighet till veckan. Ska blir så fantastiskt skönt.

Även vädermässigt har det varit så fint. Solen strålar och det är otroligt vackert. Vidderna utanför mot havet ser lite ut som i fjällen förutom att vi inte har så mycket höjder förutom Jävrelandet med sin skog men med lite fantasi så kan det vara bergen....

Nu idag blir det en klassiker, vi ska äta taco och det var riktigt länge sedan sist. Blir gott trots att min halsbränna brukar göra sig påmind men det löser en tablett så blir det bra. 

I kväll börjar BIT, Bäst i test. Ett helt galet program där man både skrattar och då o då så kommer skämskudden fram. Ibland har vissa medverkande lite otur när de tänker, men de bjuder på sig själva och det är ju det som är det bästa med hela programidéen. 


Inga kommentarer: