lördag 26 mars 2022

Lördag


Solig morgon med -5 som sedan blev slask och modd under dagen. Jag vaknade av väckarklockan som jag ställt på 7.55. Det har varit en dag med tömning av hus. Vi har varit duktiga även denna lördag. Förra gången syntes ju allt arbete då vi fyllde på möbler. Idag har vi kört både stora och små saker. Ett vapenskåp har flyttats och det väger mycket. Dagligvaror och annat är nu i läggan. I natt är det första natten mamma  o G sover i sitt nya boende. Vi kom hem efter 17.00 så då eldade vi upp bastun för våra kroppar som älskar värmen som finns där.

SM går ju av stapeln med det enda vi tagit del utav idag är skotercross då vi hörde finalen från havsbadet när vi kom hem. Det är inget vi saknar då vi inte är speciellt intresserade. Jag gillar ju längd samt skidskytte men jag ser det helst hemifrån soffan.  Dessutom har många i skidskyttelaget fått covid så Piteå har inte ens ett lag som kan åka stafett. Väldigt tråkigt!

Middag blev torsk med smörsås, krispig bacon, broccoli samt pressad potatis. Gott var det! Nu är det slapparkväll med Let´s Dance.

Inga kommentarer: