torsdag 10 mars 2022

10 mars


En dag där vi faktiskt sett solen. Dagen började mulet för att sen få en sol och så mulet igen under eftermiddagen. Kul att se solen i alla fall för det har varit otroligt grått under veckan. 

Jag har jobbat en del, tvättat en del, skolat om en del plantor och så städat en del. Sen har jag även varit ledig där emellan och så efter lunch har jag åkt till sonen. Vi började med att panta och det blev drygt 300:-, detta gjorde vi på Bredviksberget där man häller i alla säckar i en pantmaskin. Det går otroligt snabbt. 

Efter vi kommit tillbaka till hans lägenhet så har jag dammsugit och dammtorkat. Sonen har skurat toan, tömt diskmaskinen och diskat upp och torkat i köket. Skönt att det är gjort men det bör bli en del 2 om ett tag. Jag hade köpt med semlor som vi fikade i en paus. Skönt att ha det gjort. 

Kvällens middag blev kokt palt med stekt fläsk. Jag hann äta innan mannen kom hem då han varit för min svärmor och meddelat ett dödsfall. Det är mannens moster som har gått bort, hennes man min svärmors bror gick bort för bara någon månad sedan. Så min mans kusiner har tappat båda sina föräldrar inom en kort tid.


Inga kommentarer: