måndag 21 mars 2022

 

21/3 varje år är det Rocka sockorna dagen. Det är en dag kring Downs syndrom och allas lika värde och att det är ok att vara olika. Ett roligt sätt att uppmärksamma detta. Det blir en påminnelse varje år och samtal kring detta viktiga ämne. Jag var en dålig rektor idag då jag helt missat det och hade i vanlig ordning svarta sockor. Tråkigt!! 

Många möten för mig denna fantastiska dag. Det har nämligen varit 10 plus och strålande sol hela dagen. Idag har en traktor varit och kört bort våra snöhögar. Det är skönt för det tar lång tid annars innan det tinar upp. 

Kriget som Ryssland för i Ukraina går snart in på 4 veckor och det är så otroligt sorgligt att man som ledare för ett land kan göra så mot andra människor. Putin kommer att få ett otroligt långt straff mot mänskliga rättigheter när detta är över. För slut tar det och då ställs han inför krigsrätt. Hoppas karlfan får ett rejält straff?

Mannen åkte mot stan för att lista klart i lägenheten hos mamma. Vi vet inte när det kommer någon målare och då är det ju skönt om det är klart innan dess. Han är duktig min man. 

Inga kommentarer: