lördag 22 januari 2022

Viktors namnsdag


Vi vaknade sent till en fantastisk soluppgång. Tyvärr så steg solen upp i molnen och försvann på så sätt sen blev det ett snöfall runt lunch. Det blir ordentligt halkigt då det kommer ett tunt snölager på blankis. 

Har bakat semmelcupkakes så det bli intressant att se hur det kommer att smaka? Blir dagen dessert till Stjärnorna på slottet.

Mannen har varit till grannen för att hämta ett protokoll, vi har en samfällighet som inte fungerar så bra så det blir ett nytt drag. Även vår stuggranne har varit här idag på lite kaffe och en underskrift. 

Ryggen har pajat för mannen och han vet inte vad han gjort så han går lite roligt då han har ont. Pronaxen och liniment kan lindra lite. 

Idag är det vinets dag men omikron ställer till det även i år. Inga provningar eller tävlingar just nu. Vi passade i alla fall på att öppna en gammal flaska från 1982 som mannen fått i present av hans kusin. Att det är gammalt märks tydligt på färg och smak men tyvärr har det även en touch av kork. Så kan det gå, hade varit bättre att sälja det på auktion till en samlare. Det roliga var att vinet är från samma år som vi blev tillsammans. 

Inga kommentarer: