tisdag 18 januari 2022

Tisdag


 En otroligt klok man har lämnat jordelivet på ett sätt som han själv valde. Igår somnade han in efter en smoothie som var full med medicin, nu slapp han lida mer och hans ALS fick ett slut. Jag kan varmt rekommendera hans sommarprat som är så väldigt givande och gripande. Björn Natthiko Lindeblad du har gjort avtryck på denna jord. 

Jag har jobbat hemma under förmiddagen då det var en föreläsning som var sådär. Sen läste jag en bok innan jag åkte iväg till en enhet för lite kontorsjobb. Idag hände det som inte händer så ofta den senaste tiden. Alla var friska. Nu kommer det inte att vara så imorgon för det är medarbetare som har gått hem idag med konstig känsla i kroppen.


Har lyssnat på Regionens pressträff och nu är det så att alla som har en förkylning tas som Omikron. Det betyder att man behöver inte jaga provtagning utan man är hemma i minst 7 dagar tills du är frisk. Sen kommer de inte att provta personer som inte har några symptom. Det finns personer som tar tester var annan dag och det blir inte ok att göra nu när trycket på testning är så högt. 

Dagens soluppgång var helt fantastisk men tyvärr så drog det in ett väldigt kort snöfall så då försvann allt det vackra.

Inga kommentarer: