torsdag 13 januari 2022

Lite av varje


Blåsigt och 2 grader ute, på snön har det blivit ett väldigt blankt täcke av snön som ligger där. Det ser fint ut men det är halkigt som bara den ute just nu, vår bro är en riktigt fälla för att halka och göra illa sig rejält. 

Tog en dag med hemmajobb under eftermiddagen. Har läst ut en bok förutom att jag pratat i telefon, suttit på möten och skrivit mail. En effektiv dag då även 2 tvättar har snurrat och nu är de på tork.

Mannen har fått sin tredje spruta av covidvaccinet idag och det är hög tid. På dagens presskonferens så tror man vid ett scenario att det kan komma att smittas 69000 personer per dag med Omikron om någon vecka. Inte så kul men det betyder att 50% av alla kommer att drabbas av denna smitta. Det må ju vara om man bara känner av det som en förkylning och det verkar ju vara så om man har 3 vaccinations sprutor så då hoppas vi på det. 


Torsdag och förutom att det är städkväll så är det även långdag för mannen. Han ska nämligen köpa pizza när han kommer hemåt idag vid 18.30. Latmansmiddag och det kan ju vara skönt ibland. 

Knut har namnsdag och det betyder att det är 20:e dag efter jul. Idag ska traditionsenligt julen dansas ut. Den gjorde det här för 1 vecka sedan och det känns helt ok. Har även släckt någon belysning ute men det mesta får lysa någon dag till. Det är så fint på kvällarna när det lyser för det är fortfarande otroligt mörkt från 15.00. Våran dag har blivit betydligt ljusare men det är mörka kvällar här då det inte finns någon gatubelysning. 

Inga kommentarer: