torsdag 6 januari 2022

Ledig dag


En röd dag mitt i veckan och den sista på väldigt lång tid. Nästa gång det händer är det påsk och den ligger sent i april detta år. Vi har i alla fall plockat bort julen här och så städat efter det. Det är ju granen som tar lite tid i övrigt har vi inte haft så mycket pynt inomhus detta år. Däremot får alla slingor lysa ett tag till då det är mörka kvällar.

Idag har det varit -7grader men det har snöat lite av och till. Sen har det blåst så upplevelsen har varit att det är rejält kallt. Vi har varit till stan för att hämta hem min bil som sonen använde igår för att ta sig hem med. Hans bil ville ju inte starta igår så med lite laddning en stund medan vi gick en promenad i stan så gjorde vi ett byte. Jag körde hem Toyotan för att tina av den då den såg ut som en igloo efter det underkylda regn som kom häromdagen. Sen åkte mannen vidare med min bil för att tanka och köpa ett bilbatteri till Toyotan. Nu har den bilen ett nytt batteri och den är tinad och fin men även återlämnad till sonen. Nu är ordningen återställd.

Mannen har eldat upp bastun och sitter där och jag eldar inomhus så det är rejält varmt och skönt här nu. Snart läggdax då det är en ny arbetsdag imorgon. 

Inga kommentarer: