söndag 30 januari 2022

Malik

 



I södra delen av landet har stormen Malik dragit in och snart förbi, där har det varit otroligt blåsigt och många hushåll har varit utan ström. Här är det -9 och mulet med en del blåst men ingen storm.

Idag är det 6 år sedan jag och mannen var på curling SM i Piteå när vi fick ett samtal att det brann i svärmor och svärfars lägenhet. Det var min demente svärfar som hade bäddat in sin värmedyna i sängen och på så sätt uppstod branden. Huga så illa det kunde gått men svärmor var rådig och stängde dörr och ringde räddningstjänsten. 

För 4 månader sedan så bröt jag min arm. De första 2 månader så rörde jag den knappt men nu tränar jag för att rörligheten ska bli bättre. YinYoga idag och det är så skönt. Med en värmande brasa så är det gott att ligga på golvet utan att det blir så kallt.

All is är borta och det är ovanligt att det går upp i januari. Några av de sista åren så har isen lagt i januari men att den är bort 30/1 är konstigt. Antar att Havsbadets ROC som går av stapeln till helgen har säkert fått ta till plan B och gjort om banan så att den endast går på land?

Handbollsfinal mellan Sverige-Spanien i EM och det blev en otroligt jämn match med endast 1 målskillnad. HEJA SVERIGE!!!!! 

Inga kommentarer: