söndag 1 november 2020

Allhelgonadagen

 

Några gånger per år så har ingen namnsdag till exempel Nyårsdagen och idag har Allhelgonadagen namnsdag eller inte namnsdag. 

Igår gick Sean Connery bort i en ålder av 90 år. En riktigt cool skådespelare som jag gillat i många filmer inte minst i The Rock och som James Bond. Men min Bond är Roger Moore som var den Bond som var aktuell under min uppväxt. 

Igår var mannen på stugan och nätade buskar och träd, det regnade en hel del igår men glädjande nog så är det sol idag. Så då drar mannen ut till Klubben igen och jag ska putsa lite fönster här i stan. Åker ut lite senare för att promenera och insupa atmosfären. 

Hade A & U här igår på behörigt avstånd. Under fredagen så ökade konstaterade Covid-19 fall med ca 150 st i Norrbotten. Inte alls bra, tänk om folk tog sitt ansvar för att minska smittspridning. Tror det blir restriktioner nu till veckan och det är enbart för människans dumhet. 

Under fredagskvällen tog vi en promenad vid 21.30 till kyrkogården i stan. Det är så otroligt vackert med alla ljus som brinner. Lite kusligt att gå över kyrkogården den tiden på dygnet. 

Inga kommentarer: