tisdag 10 november 2020

Tillbaka hem

 Sven Wollter har avlidit i sviterna av covid-19. Jag läste att han smittades när han var på besök hos sin son för ett tag sedan. Han vårdades i Sunderbyn där han avled 86 år gammal. Trist att han behövde drabbas av denna hemska pandemi.

Idag har Norrbotten fått restriktioner likt 14 andra regioner i landet. Det är som att folk inte fattar att det är allvar. Just nu florerar Piteå på rikstelevisionen då vi har enorma köer varje dag på personer som vill prov ta testet. Det är köer på 2-3 timmar för att komma in. Inte alls bra! Hos mina medarbetare så närmar det sig hela tiden, ungdomar med smitta som bor hemma gör att deras föräldrar alltså mina medarbetare blir satta i karantän! Jäkla skitår 2020.

Dock finns det något positivt och det är att mannen fått svar igår kväll ca 22.00 på sitt prov och det var negativt. Så i morse steg en mycket skäggig man in för att raka sig, byta till skjorta och gå och jobba. Tror att vi båda är glada för att äta middag tillsammans igen. Tänk vad man kan uppskatta det lilla då man fråntagits det under en kortare period.


Inga kommentarer: