torsdag 5 november 2020

6002

 
Så många personer har hittills avlidit i Covid-19 i Sverige. Huga vilken hög siffra, det känns inte alls bra och det värsta är att det stiger kraftigt i hela samhället just nu. Här i Piteå är det en av orterna i Norrbotten där det stiger värst. 93 nya personer i länet och 64 är från vår stad. Det här känns ju såklart inte alls bra. Totalt 2558 har smittats och 11 personer vårdas på sjukhus varav 3 får intensivvård just nu. Tror nog att vi får restriktioner nästa vecka. 

Jag har därför varit och köpt några julklappar idag när det knappt var någon på stan. Jag passar på just nu för att helt skippa staden nu när detta ökar. Idag har de hängt upp ljusdraperier ovanför Storgatan och det är så mysigt. Det tråkiga är att när någon vajer släpper från fasaden så sätter de inte tillbaka den och det betyder att det i år saknas 2 slingor just här utanför, förra året var det 1 som saknades. Just nu blåser det massor så träd, slingor och annat böljar rejält för vinden.

Fortfarande inget svar i presidentvalet i USA. Dock leder Biden och jag hoppas så mycket att han ska vinna? Trump har nu börjat med sina knäppa tweets om valfusk och att han ska dra in advokater. Vad är det för en jävla demokrati. Såklart ska karl inte få fortsätta att härja. Nu är det dags att han kliver ner och tar ett steg tillbaka.


Inga kommentarer: