onsdag 11 november 2020

Lill lördag

 Lokala restriktioner har gjort susen berättade en kassörska i en tom butik som jag besökte strax före 18.00 då jag gjorde ett besök på grund av jobbet. Hon berättade att det på 2 dagar har blivit helt tomt på folk, men hon sa samtidigt att det har varit otroligt mycket folk och tomt innan. Sen var hon oroligt inför den julhandel som stundar. Huga var ska detta sluta. Jag har strax fixat alla julklappar för detta år för jag ska då inte vara på stan under december. Inga problem om man planerar. Denna vecka har jag dessutom handlat på nätet, hämtar varorna imorgon och jag behöver inte besöka butiken. Win-Win för mig och mina medmänniskor. 


Mannen har jobbat hemma idag och mest suttit på nätet med föreläsningar. Det fortsätter även imorgon och då ska även jag vara hemma och delta på konferens fram till lunch. Sedan jobbar jag vidare då jag har otroligt mycket att göra just nu. Håller andan att personalen ska hålla sig friska?

Mannen är i stugan just nu för att hämta saker men han blev nog kvar där för att göra något för han har varit bort ett bra tag nu. I morse var det snorhalt och det hade gått ut en klass 1 varning för ishalka med regn på kalla vägbanor. Ser ju helt vanligt ut men det är lurigt då man inte ser att det är halkigt och när det inte är snö så tror man ju inte att det är halkigt.

Inga kommentarer: