måndag 16 november 2020

Ny vecka

 

Idag har det också varit en bra dag. 5 grader varmt och väldigt grått så grått så att regnet hänger i luften och nu under kvällen har det börjat att duggregna. Men trots allt mörker så gillar jag att det inte är kallt.

I morse när jag och mannen åt frukost så var det ljud i hyacinterna, de gnällde lite. Var nog helt enkelt så att de växer och när de är nya och hårda så gnäller bladen. Kul att höra!

Medarbetare är sjuk men det löser sig än så länge. Lunchen blev med sonen och vi fick en stund tillsammans. Sen möte över nätet. Har haft många sådana senaste dagarna och det funkar bättre och bättre. Alla möten med mer än 2 personer ska ske över nätet enligt kommunen.

Även vårt land får nu nya riktlinjer, max 8 personer på offentliga tillställningar. Bra och behövligt då många faktiskt är dumma i hela huvudet och inte bryr sig så mycket om Covid-19. Det betyder att vi nu har mycket spridning i samhället. Det jag funderar på är varför det inte gäller lokaltrafik och shoppinggallerior? Det är ju mycket folk även på dessa ställen. Fortsättning följer.....

Inga kommentarer: