fredag 30 oktober 2020

Ledig dag

 

Min lediga dag och jag vaknade 6.19!! Fatta så onödigt då jag kan sova hur länge jag vill idag. Upp och så ner till tvättstugan. Kl 10.00 hade jag tvättat 4 maskiner, fått det torrt och vikt ihop det, dammtorkat lägenheten och dessutom bakat lussekatter. som kalljäst i 2 timmar, oj vad de blev fluffiga och goda. När jag sedan åkte till L på Solstrand så kändes det som att jag varit vaken en hel dag men det vara bara förmiddag.

Har fixat lite inför kvällens middag och mannen och jag har varit till stugan, lite mat har vi fixat på Ica och så har vi tänt ljus på alla gravar. Fint blir det och mycket folk är det i farten på kyrkogårdarna. I Stockholm varnar de och rekommenderar att man inte tänder ljus då många åker kollektivt. På Skogskyrkogården i Stockholm kan det vara .....70.000! människor denna helg. Fatta så mycket folk och om många ska dit med kollektivtrafik så blir ju smittspridningen enorm. Det är ju inte lika tätt här, inte alls men vi kan smitta i alla fall. Det har ökat med 124 fall av Covid-17 mellan onsdag och torsdag. Nu är det dags att vi alla drar vårt strå till stacken och stannar hemma..... Har sett kön till systemet och det är ingen rolig syn, tänk att folk aldrig lär sig.


Ska sätta på en julfilm för nu är jag sugen på advent, julpynt och annat mys. Kan ju passa på att varna för årets Bloss 2020, det bästa är att flaskan är snygg, det sämsta är att den smakar Flux fluorskölj. Den är smaksatt med mint tea. Inte så passande alltså!! 

Inga kommentarer: