måndag 2 november 2020

Värsta tänkbara väder


 I dag är det +9 grader och otroligt regnigt och  blåsigt med vindar från syd som är kraftiga, vattnet har stigit mycket ca 112 cm över normalt vattenstånd så bryggor och båtar har slitit sig. Träd har blåst ner över vägar, cyklar och över ledningar vilket orsakat elavbrott på många ställen idag. Otroligt otrevligt väder under hela denna dag men som tur är så ska det upphöra nu under natten. Mannen har åkt till stugan för att kolla hur mycket det har regnat in på vår altan, förhoppningsvis är det inte så mycket men det återstår att se.

Det har även upptäckts att vi har en vattenskada i skolan. Det är i dagarna 3 år sedan vi hade invigning av skolan så det här känns ju inte helt roligt kan jag ju erkänna. Fy fy och fy så trist att detta ska hända och det beror på ett stuprör som frusit sönder och nu regnar det rakt på en vägg. Tänk förr när det fanns vaktmästare som tittade till de skolor vi har då hade detta aldrig behövts hända överhuvudtaget.

Har påbörjat medarbetarsamtal idag så nu är det en månad med otroligt hög arbetsbelastning. Nu håller vi tummarna att Covid-19 ska hålla sig ifrån samhället och skolan. Tyvärr är det inte så det ser ut i samhället just nu för nu ökar smittan rejält. Det kommer att bli restriktioner men idag vet vi inte vilka det blir men det är helt i sin ordning då folk är så dumma och inte fattar något själva. Idag har vi avbokat 3 olika middag som skulle ske 6, 13 och 20/11. Nu är det läge att dra sitt strå till stacken för oss alla.

Inga kommentarer: