lördag 31 juli 2021

Sista dagen i juli


Vilken julimånad vi har haft detta 2021! Helt fantastiskt väder med värmerekord på många håll. Jag som gillar värmen och solen har haft det toppenbra. Idag har det varit mulet men trots det så har vi sett solen under eftermiddagen så det blev betydligt bättre än vad de lovat tidigare.

Sverige har idag fått 2 medaljer i OS i Tokyo. Det blev guld och silver i diskus. Roligt och det var dags för att få någon medalj då det inte startat så bra för vår del. Ett konstigt OS som nästan går oss förbi p grund av tidsskillnaden och så att det sänds i Discovery + och i kanal 5. Galet är bara förnamnet.

Covidstatus för vårt land just nu: 14.655 döda och 1.100.040 bekräftade smittade i Sverige. 6.392.465 har hittills fått minst 1 spruta av vaccinet det är 78,1% av den vuxna befolkningen. 4.172.893 har fått 2 sprutor. Vår tur är det på tisdag att få den andra sprutan. Det blir bra. 

Lunch på Pensionatet där vi delade på 1 pizza som är otroligt god. Sen en tur till Fårön för lite kaffe och surr en stund. Hem och fixade lite lax i paket som grillades. Blev bra och en lätt rätt.

Jag har namnsdag idag....

Inga kommentarer: