lördag 3 juli 2021

3/7


MÖHIPPA FÖR ANNICA

Den här dagen känner jag många som fyller år. Vissa dagar är det ju på det viset. Vi startade vid lunchtid att åka och köpa blommor och så åka och uppvakta G som fyller 73 år idag. Efter det åkte jag till Tages bro där vi hade samling inför den möhippa som går av stapeln idag. När blivande bruden så kom åkande på en HD stod vi alla där och väntade. Vi dukade upp medhavd knytis som var otroligt god, Vädret gjorde såklart sitt till denna fantastiska dag med sol och värme. Det var många båtar som passerade i kanalen under de timmar vi var på plats. Efter maten var det så dags för Ölyoga. Brudens dotter hade arrangerat det så bra. Yoga och så en lite ölklunk då och då. Riktigt roligt. Åkte hem igen vid 15.00. 

Skjutsade sen mannan till Discgolfbanan vid Havsbadet. Där samlades killarna kl 16.00 och brudgummen som fyller år idag kom dit i bil som han upphämtades i. Sen kom mannen hem för en dusch och nu har jag skjutsat honom till stan för middag. 

Jag har precis serverat jordgubbar till svärmor och nu sitter hon och ser på TV. Luftvärmepumpen går just nu på kallt och +21 grader så det är rejält kallt här inne men det gör att det faktiskt går att sova lite bättre.


Inga kommentarer: