lördag 17 juli 2021

Födelsedag


Idag så flaggar vi för mig som blir 56 år. Helt galet vad tiden går nuförtiden. Vaknade vid 8.00 och då var mannen försvunnen. Han hade hissat flaggan och var och hämtade tidningarna. Sen fick jag även ett paket. En Gardena slangvinda med 35 meters slang. Den hade jag önskat mig. Frulle och så lite fix för att garnera tårtan med jordgubbar från vårt land. Gott med solvarma bär. 

Mamma och G kom hit efter lunch så då fikade vi dem och med svärmor. Sen kom syster tillsammans med E & E. Grabbarna badade en bra stund i det 30 gradiga varma vattnet i poolen. Det är ganska livat när de kivas med varandra hela tiden, de låter faktiskt inte så trevligt mot varandra. Sen när de åkt så var det dags att åka till Centrum Krog för middag. Oj så gott. Har ätit där 3 gånger och jag har varit så nöjd alla gånger. Tog en tartar till förrätt och det är helt klart den godast jag ätit någonsin. Den var inte packad som en biff utan köttfärsen var löst lagd i en skål, äggula, krisp, kapris och lök. Sen en tournedos med pepparsås och pommes. Supernöjd. Sonen skjutsade hem oss och så tog han hem mercan till sig så hämtar vi den imorgon. A & U kom hit under kvällen så då fikade vi igen och sen öppnade jag en skumpa som mannen, A o jag delade på.


Känns som en mörk kväll med moln som drar in från havet. Blir det regn? Det ser ut så. Har tänt ljus för första gången denna sommar och det mysigt att sitta på inglasningen och titta ut över havet. Ett dunkande från havsbadet stör idyllen lite grand. Men det fixar vi för de kommer strax att sluta.

Inga kommentarer: