torsdag 22 juli 2021

Utöya 10 år


Idag är det 10 år sedan Norge drabbades av 2 terror attacker från en galning där 77 personer mestadels ungdomar omkom. Helt makalöst så onda människor det finns på vår jord. Jag har idag lyssnat på Jens Stoltenbergs sommar i P1 och han berättar där på ett fint sätt om hur han upplevde denna dag för 10 år sedan. Att denna dag uppmärksammas är ett bra sätt att hedra alla som är drabbade. Tänk hur livet i ett slag kan bli så förändrat för så många människor. 

Då vädret inte riktigt är med oss denna veckan så åkte vi till stan för lite ärenden. Apoteket, mannen gick till sitt jobb, Clas Ohlson och så en skjorta som kostade 92:- efter alla rabatterbjudanden som jag hade. Lunch blev intaget på Bastard Burgers. Sen åkte vi för att kolla på en kamin men det var inte så många som fanns. Sen skulle vi besöka mamma men just då mötte vi henne då hon åkte mot Hortlax så vi handlade mat och så ut hit igen.

Mannen har satt latex vid dörröppningen till hans kontor. Sen har han även börjat med armeringsnätet som ska upp vid gäststugan. En kvällspromenad har jag hunnit med och så har jag även hittat årets första kantareller, dock var de endast 2 st.


Inga kommentarer: