fredag 23 juli 2021

Fredag

 


Veckorna går verkligen snabbt trots att vi är lediga. Jag brukar ju säga att de flyger fram när jag jobbar men det är samma nu när vi är lediga. Mannen har sin sista semesterdag idag och jag måste säga att det går med en rasande hastighet även när man är ledig.

Dagen idag började med att vi fick badgäster. Det är varmt och skönt i vår pool så även små barn gillar att bada. 3 vuxna och 3 små barn kom och badade en bra stund. Lena, Olivia, Anna, Hans, Hugo o Tim badade och njöt av vattnet. Sen blev det glass och kaffe. Mysig stund och vädret var bra just då. Idag har det varit en del som men även moln. Det ska bli bättre nu de närmsta dagarna.

Sen kom Åsa hit, en väldigt god vän för länge sedan. Vi har inte setts på många år och det var trevligt att träffas en stund. Hon hade med en historia som gav ett negativt sug i min mage men det kommer att lösa sig till det bästa i alla fall. Så roligt att uppdatera varandra på allt som hänt. Det är lätt att prata med dem man vuxit upp med för bakgrunden har vi ju trots att vi har varit i från varandra i många år i vuxen ålder.

Middag med sonen och idag blev det plankstek då vi trodde att det inte skulle vara grillväder idag. Så blev det inte men vi åt mat inomhus som är tillagad i ugnen. Så kan det vara men det gäller att ta tillvara på sommarens soliga dagar.


Inga kommentarer: