onsdag 21 juli 2021

Schtaan


Vi åkte till Skellefteå i morse för att besöka Elda butiken och kolla på en kamin till stugan. Det ska någon gång i höst bli en kamin så att vi kan elda och ha mysigt här inne. Blir så kul, då jag älskar att elda. Men först ska vi kolla pris på några ställen till här i Piteå. På väg hem så svängde vi av i Byske och körde ut mot Furågrund, en mysig liten by med fantastiska trähus. Fina stugor, campingar och så en mysig hamn där vi åt en god räkmacka på ett café. Sen genom Byske där det knappt finns kvar annat än matbutiker så det gick snabbt.

Sen har vi nu under kvällen varit på Taps & Taco och testat det. Det var otroligt mycket folk men vi kom i precis rätt tid innan värsta kön hade bildats. Gott men våra egna carnitas är minst lika goda, det var vi alla 3 helt överens om. Det är ölets dag idag så jag drack en god alkoholfri öl. 


Vattnat har jag gjort för blommorna hänger i sina krukor, tycker inte det skulle behövas så mycket vatten just nu då det är mulet men vatten behövs tydligen i alla fall. 

Nu blir det en lugn kväll med TV och soffhäng. Mannen har ytterligare 2 dagar kvar av sin semester så nu ska vi ta tillvara på de sista skälvande dagarna av semester 2021. En bra sådan har det varit hittills. 

Inga kommentarer: