söndag 1 augusti 2021

Per


Idag så är augusti här och Per har namnsdag denna första dag av sommarens sista månad. Vi har haft mestadels mulen med solglimtar då och då. Mycket bättre än förväntat är vädret och det är 20 grader och vindstilla så det har varit en bra dag.

Har varit till Hortlax och våra gravar och där blommade det fint. Har även gjort lite matlådor till sonen och levererat dessa till honom. Sen har jag läst och vattnat alla blommor. Oj vad det är torrt trots att det inte är stekande sol. I växthuset är det kaos, gurkan ser hemsk ut och tomaterna har pistillröta. Det beror på ojämnvattning och kalciumbrist i jorden. Inte mycket att göra åt men tråkigt är det i alla fall. 

Mannen har en gammal skada i ryggen och idag har han sträckt sig lite så att han har ont i ryggen nu. Han har klippt gräset och rensat lite tallar och ogräs när det hände. Vi har badat bastu och pool och det är väldigt skönt för kroppen att få lite värme på den. Nu en lugn kväll med TV innan det är dags för min sista hela semestervecka och mannen förbereder sig för jobb.

Inga kommentarer: