fredag 9 juli 2021

Sommarfeeling


Det är fortfarande 26 grader, soligt och helt fantastiskt skönt! Idag har det varit en lugn dag som började med att jag var upp tidigt och skrämde ett par skator som var helt galna och skrek som bara den. Jäkla fåglar som väcker människor mitt i natten. När jag väl vaknade och steg upp så var det tyst i all fall. 

Efter frukost så åkte vi till stan och köpte några buskar, en flytstol och så en ny gasolflaska på Svetsprodukter. Så hem igen och då blev det tömning av soptunnan, fy så äckligt det är på sommaren då det finns mer än bara sopor däri.... Tvättning av tunnorna, upphängning av låda och krok för att kunna vädra kläder. Har även vattnat och vattnat och vattnat. Det går mycket vatten just nu för växterna kräver mycket vatten. 

Har badat en stund, dammsugit och så har mannen dammtorkat. Middag är fixad innan sonen kom hit och idag grillade vi flankstek, entrecoté, smashed potatis, grillade grönsaker och så tillbehör till det. Ikväll är det en otroligt fin kväll och havet och himlen är fantastisk. Tacksam för den sommar vi har.


Inga kommentarer: