fredag 18 juni 2021

Utflykt


Idag har vi ledigt som kompensation för 6/6, de år nationaldagen infaller lördag och söndag så får man enligt mitt avtal ta en annan dag ledigt. Både jag och mannen har alltså varit ledig av den anledningen idag. När vi vaknade så tog vi släpet och åkte mot Haparanda för att besöka IKEA. Då man kör med släp så går det sakta och med lite vägarbeten så var vi där strax före 10.30. 

Många inköp fanns på listan men ibland när jag ser det på riktigt så känns det inte bra och då blir det inga inköp. Men det fanns även det som kändes fint och det var bland annat en garderob till sovrummet. Men även lite annat kom med hem och vi var helt plötsligt drygt 6000:- fattigare men rikare på mer möbler. På vägen hem så svängde vi även förbi Luleå där mannen hämtade tillbaka en hyr TV och en video.  Nu börjar vi i alla fall få till det så att vi har någonstans att förvara allting som man ska förvara.

Sen tacomiddag med sonen här i stugan eller hemma som det är nu. Nu efter lite ihop skruvning av några lätta saker så blir det en lugn kväll. Det har varit både solsken och regn under dagen och just nu är det fint väder. Tyvärr fortfarande lite kallt för min smak. 

Inga kommentarer: