onsdag 23 juni 2021

Hemma jobb

 

Ytterligare en dag med Zoom hela dagen. Första delen 8.30-12.00 har jag lyssnat på en fantastisk föreläsare som pratar om hjärnan. Mycket bra och intressanta saker kom fram där. Hon heter Anna Tebelius-Bodin. Väldigt duktig på att prata på ett intressant sätt. Lunch och så var det en föreläsare kring IT strul som tar 30 minuter av varje medarbetare varje dag i jobbet. Inte så bra alltså men så kan det faktiskt se ut vissa dagar.

Eftermiddagen blev det lite matinköp, Maggans blomsterhandel och så middag med mannen. Sen har jag klippt gräset med båda klipparna. Mannen har kantklippt och sopat en del så det börjar bli fint ute. 

Just nu är det ganska varmt för denna sommar med 17 grader och ett helt stilla hav som inte har någon horisont. Riktigt fint att se. 

Vi har regeringskris i vårt lilla land då vår stadsminister fått ett misstroende mot sig och till på måndag så vet ingen om det till och med kommer att bli ett extraval för ett år innan det är riktigt val. Jag kan inte fatta att man gör så här. Ett val kostar minst 345 miljoner, från vår stadskassa. Helt galet om ni frågar mig. Politiker som leker med den makt de har. Fy fy säger jag. 

Inga kommentarer: