tisdag 1 juni 2021

Ingen flagga


Idag flaggar vi inte och det är ju det normala. En riktigt sommardag har det varit idag och det är så härligt. Älskar verkligen sommar. Har varit och köpt en ny bikini idag för tyget far illa när man badar i klorvatten. Sen har den även krympt lite i garderoben :).

Svärmor är här och det har gått bra första natten och dagen. Hemtjänsten har kommit som de ska och idag har de även handlat mat så det verkar funka. Så skönt för mannen att släppa och låta andra sköta det. Det är ju så men vi kan ju ha mer koll nu när vi bor så nära.

Idag har vi haft hit Härjedals kök för att få ett prisförslag för att byta luckor. Vet inte om det är det vi ska lägga pengar på men vi ska ta oss en funderare och se vad det blir?

Har rensat lite ogräs i planteringslådorna. Mannen har lyft plåtarna från poolen. Nu är det snart sommar på riktigt. Skulle bara önska att mina axlar kunde hålla ut lite och inte ge mig värk. Tänk om man kunde jobba på en hel kväll utan värk..... Gör det jag kan men vilar också för att det ska funka. 

Inga kommentarer: