torsdag 17 juni 2021

Torsdag


 En mulen dag och det är så väldigt kallt just nu med 12-15 grader, blåsigt och tråkigt. Men så kan det vara. Det som känns surt är att det är 30 grader i södra delen av Sverige. Men det ser ut som att även vi får värme i början av nästa vecka? Hoppas hoppas. 

Jag har suttit i konferens hela förmiddagen. Mest information och så lite jobb i grupper kring kompetens-försörjning för framtiden. Svårt men viktigt då vi strax i vår kommun står inför svåra tider med att hitta folk till olika jobb inom vår verksamhet. Lunch hemma och så till stan för att hämta mannen.

Vi har nämligen varit på vaccination idag för vår första spruta för covid-19 vaccin. Det var Phizer som vi fick. 3/8 får vi nästa dos och det känns ju bra för då har jag bättre skydd när skolan börjar om igen.

Sen tillbaka och jobbade ett tag innan jag åkte mot massage som jag fått i Hortlax under 1 timme. Oj så behövligt det var och så jävla ont jag har. Hela ryggen värker efter dagens behandling och hon sa att jag blev väldigt röd och det betyder att det är inflammerat på många ställen. Inte så bra alltså. Nu blir det till att ta det lugnt.

Mannen har varit iväg med sitt jobb en stund, de har först uppvaktat en kollega här ute som fått barn sen har de varit och grillat på Gläntan i detta kalla väder. Jag förstår att han kom hem snabbt....

Inga kommentarer: