lördag 22 maj 2021

Pingstafton

 


+3 grader, snöglopp och spöregn. Det är ju kanske tur att vi lever i en pandemi(nej det är det inte) så att inte någon vill ställa till med bröllop i dag då det är pingst. Vilket jävla väder!! Inget att göra åt men så otroligt tråkigt. För oss vore det ju bra om vi lagt ut gödsel till gräsmattan men vi har inte hunnit så långt detta år. På onsdag till veckan har jag beställt räfsning av gräset och efter det ska vi gödsla. Det lär nog komma mer regn om jag tror rätt?

Har varit hemma idag, fixat iordning soffan som är såld och hämtas imorgon. Det är ju dun i den så den måste puffas då och då för att den ska vara riktigt fin. Nu är den det och där sitter jag inte den här kvällen. Skönt när ytterligare en sak försvinner som vi slipper förvara någonstans.

Mannen har varit och lagt golv och nu är det endast några brädor kvar i sovrummet så vi håller tummarna att det blir klart imorgon. Sen är det lister, eluttag och köksinredning som ska tillbaka innan det är dags för städning och tillbaka plockning av möbler. 

Torskrygg med misosås, potatis och grönt blev dagens middag. Inte så smakrikt men mätta är vi i alla fall. ESC idag och Tusse representerar Sverige. Inte favorittippad så vi får väl se hur det går. Jag är trött och kommer inte orka se det och dessutom har Sverige näst sista startnummret så det dröjer innan det är dags att sjunga.....



Inga kommentarer: