lördag 15 maj 2021

Mulet


Ganska kall och kylig dag och det har faktiskt varit mulet hela denna lördag. Mannen åkte iväg till stugan i morse och han fixade isolering vid väggarna där all isolering ska vändas åt ett annat håll så att eventuell blåst ska stoppas så snart som möjligt.

Mannen har idag äntligen börjat att lägga golvet. Det blir ljust precis som det vi har på altanen men det här är lackat. Det är alltså ljus och inte gult och det känns så bra. Nu hoppas jag och håller tummarna att det ska flyta på bra så att vi har ett nytt golv nästa helg? Vill verkligen flytta tillbaka till stugan för det är livat i stan trots covid. Det är alltså betydligt lugnare än ett vanligt år men det låter i alla fall hela nätterna när det är helt. Eller så är det måsarna som skriker och de gör det hela nätterna. Härom natten så rev någon ner vår nödbelysning i trapphuset. Varför gör man ens det? 

Promenad i stan, till stugan för att vattna i växthuset och så till ICA i Bergsviken för lite mat samt hönsgödsel. Efter vår middag så tog vi en promenad till ICA Kvantum där vi tänkte köpa lite gelato. 


Såklart var det stängt i förbutiken en lördag kväll så vi gick in och köpte hem 2 burkar i stället och idag blev det Nutella och Pistage. Nu puttrar kaffet, mannen sover i fåtöljen, jag väntar på Let´s dance och så ska vi dricka kaffe och äta gelato. En bra kväll helt enkelt.

I finalen i Let´s dance är det Filip Lamprecht och Anis Don Denimas, jag hejar på Filip men det kommer att bli en otroligt jämn final och det är 2 duktiga killar kvar. Får se vem som vinner?

Inga kommentarer: