måndag 10 maj 2021

Hemma vecka


Jag jobbar hemifrån så gott jag kan och det funkar ju bra. Dock är det konstigt att när man inte valt det själv så känns det tråkigt och jag blir rastlös. När jag väljer att jobba hemifrån så känns det mer ok. Hur vi människor funkar!! 

Jag har även packat lite kartonger så det ser verkligen inte ut mysigt här utan mer som ett övernattningsställe. Men jag tänker att jag har tillbaka det om några dagar när allting ska flyttas ut. Allt som är packat gör ju att det blir lättare att flytta. 

I kväll har det varit Yoga för mig. Inte det bästa passet då mina tankar är på annat håll. Mannen har rivit upp golvet och idag har han påbörjat att sätta skivor av styrolit under toaletten. Där är många rör, avlopp och vatten vilket gör att den delen tagit lång tid. Hoppas det ska bli lite lättare för honom imorgon. Dessutom sover han på vår otroligt taskiga bäddsoffa och trots 2 extra madrasser så är det inte helt bekvämt. Stackare som först jobbar och sen inte ens får sova skönt.

Just nu har jag lite sträv känsla i halsen och jag hoppas så innerligt att det stannar med det? Jag blir också lite varm av och till men det är inget konstigt då jag vallar i vanliga fall också. I morgon är det dag 5 sen jag utsattes för smitta och då ska man enligt riktlinjer ta ett nytt test. Jag har bokat ett sådant imorgon också och jag har inte ens fått svar på det jag gjorde i söndags. Håller tummarna att det är negativt både test 1 och 2. 

Inga kommentarer: