söndag 23 maj 2021

Pingsdagen


Så har då dagen äntligen kommit då vi har ett nytt vitt trägolv. Fatta att det är klart. Oj vad mannen slitet de senaste 3 veckorna för att få allting klart. Nu är det en hel del fix innan golvlister, kök, dörrkarmar, dörrar och foder är på plats. Men det får vi ta allt eftersom. Köket är ju viktigt samt golvlister för att kunna sätta tillbaka möblerna igen.

Vi får se vilken dag vi tar dit spis och säng från lägenheten. Jag har i alla fall sålt soffan för en stund sen. Ok jag har inte fått betalt då hon inte fick i gång bankID men jag har ju trots allt koll på vem det är trots att jag inte fått betalt. 

Jag har varit till Bredviksberget idag och varit in med den nya appen, "Anytime". Funkade jättebra att både komma in och ut. Dessutom stod NVS där och hjäpte till för alla som inte hade koll på hur man gör. Nu är i alla fall ett ordentligt lass med gamla golv på tippen och det är ju alltid skönt när man blir av med skräp.

Ska jag skriva något om vädret, helst skulle jag inte vilja det.... dåligt är det men snöglopp och regn om vartannat. 

I Norrbotten är smittan just nu otroligt hög i covid. Näst högst i landet och det är otroligt dåligt. Vi ungefär som Indien och Scheyshellerna. Det är så otroligt dåligt av alla människor som inte uppmärksammar den rekommendation som vi har att inte umgås och sprida smitta vidare. 


Inga kommentarer: